UA-101796454-1

За нас

Какво е ТианДе?
В превод означава Небесно Съвършенство.
Името е китайско, защото компанията работи с тайните рецепти, дошли от традиционните китайски лечители.
Значение: Тиан – небе, небесен; и Де – съвършенство.
Преди 10 години – през 2007 г. 5 руски бизнесмени основават козметичната компания ТианДе .
Влагат само и единствено собствени средства – компанията е без дългове, което в днешно време е изключително важно.
10 години на пазара – период, в който ТианДе вече се е утвърдила. Време, през което компанията се развива изключително бързо.
В производството на продуктите на компания tianDe се влагат екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и от морските дълбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.
Всички продукти отговарят на международния стандарт за качество (ISO 9001-2002). Комплексна система за контрол на качеството в производството, осигурява висок стандарт и ефективност на продуктите с марката на tianDe.
Целта на компанията не е само бизнеса, кариерата, печалбите. Ние носим здраве и красота на хората ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в нашия екип. Нашият девиз е „Лесно е да си щастлив”