UA-101796454-1
  • Слънцезащитно мляко SPF30 200мл.

Вашето място под слънцето!

Специалното  водоустойчиво мляко от ТианДе е с комплексен защитен фактор UVA и UVB за тен SPF 30 което ще Ви помогне да се наслаждавате на слънцето без вреда за кожата. Нанесете го преди излизане от къщи през лятото на  откритите  участъци  на тялото и не забравяйте да си го вземете на плажа! 

Слънцезащитно мляко  от TianDe надеждно защитава кожата Ви от UVA- и UVB лъчи и предотвратява фотостареенето. Фактор с високо ниво на защита - с SPF 30 - ви подсигурява дългосрочното излагане на слънце. 

Защита и грижа в един флакон!

4 активни съставки за красотата на кожата Ви:

- пантенол - омекотява кожата

- бета-каротин - антиоксидантна защита

- Витамин Е - удължава младостта

- Алантоин - ускорява регенерацията

Съвременните козметични средства са склонни да бъдат  мултифункционални. Всъщност, ако е възможно да се комбинират няколко свойства, защо да не го направя? Слънцезащитно  мляко SPF 30 от TianDe не само защитава  кожата Ви от вредните ултравиолетови лъчи, но и ще се грижи за нея внимателно, благодарение на активните компоненти в състава!

Пантенол - един от най-ефективните средства за увредена кожа. Той перфектно успокоява, овлажнява, облекчава сърбежа и предпазва от неблагоприятните фактори, включително и тези от ултравиолетовите лъчи.

Бета-каротин – това е провитамин А, мощен  антиоксидант. Защитава  кожата от преждевременно  стареене, което причиняват ултравиолетовите лъчи . Това вещество предотвратява и лекува повредената повърхност на кожата, ефективно премахва зачервяването. То помага за укрепване на хидролипидната мантия на кожата.

Витамин Е активно стимулира процеса на  регенерация и обновление на  клетките на  кожата,. предотвратява стареенето, запазва и поддържа Вашата красота. От съществено значение за суха кожа (а на тялото е в точно тези 90%) е в състояние да изгладят фините бръчки и предотвратяване на нови.

Алантоинът–  много добро средство за заздравяване тъканта. Ускорява регенерацията на кожата, омекотява кожата и спомага за облекчаване на болката. Средствата, с високо съдържание на алантоин се идеални за кожа, която е изложена на постоянно негативно влияние на околната среда. Перфектно успокоява кожата след слънчеви изгаряния. 

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Слънцезащитно мляко SPF30 200мл.

  • Модел 30139
  • Наличност В наличност
  • 31,10BGN

  • Дан. основа: 31,10BGN