UA-101796454-1
  • Шампоан "Златен джинджифил", 300мл

Екстрактът от златен джинджифил, подтиска прекомерната активност на мастните жлези и премахва причината за пърхот. Активира микроциркулацията на кожата на главата, стимулира космените фоликули и ускорява растежа на косата. Изключителната технология зарежда косъма с жизнена енергия, ефективно възстановява структурата на косъма, увеличава нейния обем, повишава съпротивителните сили срещу агресивни външни фактори. Подходящ е за всички типове коса.

Макар и малко познат Джинджифила има имого полезни свойства . Джинджифилът, или както го наричат още исиот или имбир, е известен на китайците и индийците още от древността.

Но основното, което го прави незаменим, са полезните за здравето вещества, които съдържа.Той забавя процеса на стареене, премахва напрежението и стреса, стопля организма, добър е за лечение и профилактика на простудни заболявания, подобрява мозъчното кръвообръщение, укрепва кръвоносните съдове и подобрява паметта

 Той притежава антиоксидантно действие, освен това пикантното вещество, което съдържа, влияе благоприятно на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система, стимулира сърцебиенето и циркулацията на кръвта, от което човек получава чувство на затопляне.

Приложение:

Нанесете върху мокра коса, оставете за 2 минути, след това изплакнете. Ако е необходимо, повторете. Подходящ за ежедневна употреба. Препоръчва се в първите 7 дни ежедневно използване на шампоана. След което се преминава на предпочитаното измиване. Да се съчетава с балсама за коса.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Шампоан "Златен джинджифил", 300мл

  • Марка Master herb
  • Модел 21308
  • Наличност В наличност
  • 30,50BGN

  • Дан. основа: 30,50BGN

Сходни продукти

Балсам за коса "Златен джинджифил", 300мл

Балсам за коса "Златен джинджифил", 300мл

Подобрява структурата на косъма, придава му копринена нежност и еластичност, увеличава кръвоснабдява..

30,50BGN Дан. основа: 30,50BGN