UA-101796454-1

TIANDE КОНСУЛТАНТ

Защо хората избират TianDe?

Хиляди хора се присъединят към ТиaнДe търсeщи по-добро бъдеще за себе си и за семейството си. TianDe не само предлага това, но това е чудесна възможност и непобедим шанс да се превърнете в пионер в България или дори в други части на света. Има много причини, поради които хората се присъединяват към TianDe, но този кратък списък трябва да посочи най-важните:


 • Козметичният пазар е един от петте основни пазари в света.
 • Нова марка, нова тенденция в областта на козметиката, но също така и в света на природната терапия - използването на естествени и неконвенционални медицински методи.
 • Отваряне на нови пазари. TianDe съществува в 29 страни от Европа днес. До 2016 г. TianDe е призната в цяла Европа а до 2020 г. ще бъде призната в целия свят, включително САЩ и Канада. Това ни дава възможност да разширим бизнеса си.
 • Интегрирани тенденции в марката TianDe:
  1. Начало SPA
  2. Солената терапия
  3. Неконвенционална тибетска медицина, интегрирана с продукти на TianDe
  4. Много добре изработени продукти - достъпна цена, която задоволява нуждите
  5. Много добра стойност за парите
  6. Повторяемост на покупките
  7. Нова услуга - красота, уелнес, екология
  8. Законност и сертификати ISO 9001-2000
  9. Впечатляваща динамика на растежа на корпорациите - с 480% повече оборот за 4 години по време на кризисния период.

Кризата в китайската медицина се разглежда като време на промяната. TianDe ви предлага лесен начин да развиете бизнеса си:

 • Отличен бизнес модел - дистрибуторът се възползва от значителна отстъпка от продукти и услуги. 
 • Щедри награди от TianDe - безплатен автомобил, депозит за апартамент или Мерцедес, финансиран от корпорацията.
 • Няма нужда от продажба - всичко, което е необходимо, е да използвате продуктите на TianDe и да ги препоръчвате на други хора.
 • Онлайн Office - система, която ви позволява да наблюдавате растежа на вашата структура, да изготвяте отчети и да виждате статистически данни.
 • Phase System - ние помагаме на нашите партньори във всяка стъпка в тяхната кариера.
 • Липса на конкуренция - Има много малко компании, които могат да предложат 3 в едно - китайска медицина, нанотехнологии и козметика в същото време и ви предлагат такива страхотни цени.
 • TianDe внимателно подготви 2 вида бизнес партньори - Бизнес партньор и Smart Shopper.

При покупка на продукти на стойност 60лв имате възможност да се присъедините към  TianDe и да се възползвате от преференциалните цени  и по този начин да увеличите своите доходи. При регистрация получавате код с който можете да използвате вашата отстъпка навсякъде където има СЦ на TianDe. Освен отстъпката вие получавате допълнителни бонуси и подаръци.При желание да станете консултант при поръчка в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" отбележете,че желаете това и ние ще се свържем с вас.Ако сте регистрирани вече като консултант моля въведете вашия консултантски номер в полето  "Добавете пояснения или указания към поръчката си"  за да можем да преизчислим вашата поръчка и да получите желаните продукти на консултантски цени.