UA-101796454-1
  • Биологично активна добавка "ШОУСИН" 30 капсули

Името си този продукт на корпорация TianDe дължи на бога на дълголетието — Шоу-син, който е много популярен в Китай. В негова чест е наречена звезда, която в западната космология е звездата Канопус. В древни времена са вярвали, че когато тази звезда се появи на небето, в държавата се възцарява покой и мир. Изображенията и статуетките на Шоу Син заемат почетни места в китайските домове и са едни едни от най-разпространените символи на Фън Шуй – древното китайско изкуство за харнизация на средата, която заобикаля човека. В тези изображения богът винаги се подпира с лявата си  ръка на тояга, която е от корен на женшен,  увенчан с драконова глава, на която са привързани кратунка (символ на процъфтяването на рода и поколението) и свитък (символ на дълголетието). В дясната си  ръка  Шоусин държи прасковата на безсмъртието. Богът обикновено се придружава от белия елен Бай-лу, който в Китай е символ на успех в кариерата.  

Съвременните хора, живеещи във века на високите скорости и агресивна околна среда, стремящи се да забавят темповете на стареене, е необходимо да отредят почетно място в своя живот на биологично-активната добавка към храната „Шоусин”

Биологично-активната добавка към храната „Шоусин” е многофункционален витаминно-антиоксидантен комплекс, създаден за защита на организма на съвременния човек от разрушителното действие на свободните радикали, за забавяне на процесите на стареене, подобряване на качеството и увеличаване на продължителността на  живота. Биологично-активната добавка към храната „Шоусин” е за подмладяване и активно дълголетие. 

Корпорацията за здраве и красота TianDe предлага Биологично активната добавка към храната «Шоусин», съдържаща хармонично подбрани натурални вещества и витамини, противодействащи на стареенето и продължаваща младостта. Влизащият в състава на комплекса китайски кордицепс с неговата «енергия за оцеляване» е незаменим помощник на вашия организъм в борбата със недъзите на стареенето.

Състав: китайски кордицепс, ресвератрол, коензим Q10, екстракт от плодовете на черна боровинка, кверцетин, витаминен премикс (витамин А, витамин В1, витамин В2, Витамин В3-никотинамид,  витамин В5, витамин В6, витамин В7 -  биотин, витамин Ф9 - фолиева киселина,  витамин В12,  витамин С, витамин Е, витамин D3).

1 КАПСУЛА ОТ КОМПЛЕКСА “ШОУСИН”  ОБЕЗПЕЧАВА 10% ОТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА КОЕНЗИМ Q10.

Поддържащите (профилактични) дози за възрастни са 10-15 мг, а лечебните – 30-100 мг и повече. За възстановяване на нормалното му съдържание в тъканите е необходимо CoQ10 да се приема в достатъчни дози от 1 до 3 месеца.

Само при по-продължително приемане може да се постигне пълното му възстановяване.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Биологично активна добавка "ШОУСИН" 30 капсули

  • Модел 113009
  • Наличност В наличност
  • 50,80BGN

  • Дан. основа: 50,80BGN

Сходни продукти

Биологично активна добавка "ПЯОЛЯН" 30 капсули

Биологично активна добавка "ПЯОЛЯН" 30 капсули

БАД към храната «ПЯОЛЯН» — това е оптимално подбран витаминно-минерален ком..

43,90BGN Дан. основа: 43,90BGN

Биологично активна добавка "ФУ-СИН" 30 капсули

Биологично активна добавка "ФУ-СИН" 30 капсули

Звездата на щастието. Доставчик на енергия. Грижа за тялотоБиологично-активната добавка Фу Син включ..

43,90BGN Дан. основа: 43,90BGN